TUI Avbokningsskydd – Så avbokar och ombokar du din resa med TUI

TUIär en av Sveriges största researrangörer och erbjuder ett brett utbud av resor till populära destinationer över hela världen. Ibland händer det dock att man behöver avboka eller omboka sin resa av olika anledningar. Därför erbjuder TUI möjligheten att köpa tillAvbokningsskyddför att ge trygghet och flexibilitet till sina resenärer. Här är allt du behöver veta om hur du avbokar och ombokar din resa med TUI.

Varför ska du köpa TUI Avbokningsskydd?

Att köpa Avbokningsskydd hos TUI ger dig möjligheten att avboka din resa utan extra kostnad. Med Avbokningsskyddet kan du få tillbaka hela eller delar av resans kostnad om du exempelvis blir sjuk, får ett akut vårdbehov eller något annat oförutsägbart inträffar som påverkar din resa.

TUI Avbokningsskydd ger följande fördelar:

 • Flexibilitet:Du kan avboka din resa utan extra kostnad.
 • Trygghet:Om något oförutsägbart inträffar är du skyddad.
 • Återbetalning:Du kan få tillbaka hela eller delar av resans kostnad.

Hur avbokar du din resa med TUI?

Om du behöver avboka din resa med TUI och har köpt Avbokningsskydd, så kan du göra det enkelt online.

 1. Logga in på TUIs hemsida:Öppna webbläsaren och gå till TUIs hemsida.
 2. Gå till “Mina sidor”:Klicka på “Logga in / Mina sidor” för att komma till ditt konto.
 3. Hitta din bokning:Under “Mina bokningar” hittar du din aktuella bokning.
 4. Välj “Avboka resa”:Klicka på “Avboka resa” och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra avbokningen.

Observera att det kan finnas särskilda avbokningsregler beroende på vilken typ av resa du har bokat. Kontakta TUIs kundtjänst för mer information om avbokningsprocedurer och eventuella avgifter.

Hur ombokar du din resa med TUI?

Om du behöver omboka din resa med TUI och har köpt Avbokningsskydd, så kan du göra det enkelt online.

 1. Logga in på TUIs hemsida:Öppna webbläsaren och gå till TUIs hemsida.
 2. Gå till “Mina sidor”:Klicka på “Logga in / Mina sidor” för att komma till ditt konto.
 3. Hitta din bokning:Under “Mina bokningar” hittar du din aktuella bokning.
 4. Välj “Ändra resa”:Klicka på “Ändra resa” och följ instruktionerna på skärmen för att omboka din resa.

Observera att det kan finnas särskilda ombokningsregler beroende på vilken typ av resa du har bokat. Kontakta TUIs kundtjänst för mer information om ombokningsprocedurer och eventuella avgifter.

TUI Avbokningsskydd och coronapandemin

Som en följd av coronapandemin erbjuder TUI extra flexibilitet och trygghet när det gäller avbokning och ombokning av resor. Om du påverkas av restriktioner, reserekommendationer eller sjukdom relaterat till coronapandemin, kan du få hjälp och råd från TUIs kundtjänst för att avboka eller omboka din resa.

Notera:För att vara berättigad till avbokning eller ombokning relaterat till coronapandemin, bör du läsa igenom de aktuella råden och instruktionerna på TUIs hemsida samt kontakta TUIs kundtjänst för exakt information om vad som gäller för din specifika resa.

“Vi på TUI är engagerade och förstår att resande kan vara osäkert i dessa tider. Vi finns här för att hjälpa dig och ge den bästa möjliga rådgivningen när det gäller avbokning och ombokning av din resa. Kontakta oss för att få personlig assistans och information som är anpassad efter dina behov.” – TUI Kundtjänst

Sammanfattning

TUI Avbokningsskydd ger trygghet och flexibilitet för resenärer som vill kunna avboka eller omboka sin resa utan att behöva betala extra avgifter. Genom att logga in på TUIs hemsida kan du enkelt avboka eller omboka din resa online. Vid avbokning eller ombokning relaterat till coronapandemin finns det särskilda regler och riktlinjer som du kan få hjälp med genom att kontakta TUIs kundtjänst. TUI är dedikerade till att ge bästa möjliga assistans och information för att göra det resande så smidigt och tryggt som möjligt.”

Viktiga Termer:
TUI Avbokningsskydd Trygghet Flexibilitet Avbokning Ombokning Corona
En möjlighet att avboka resan utan extra kostnad Känslan av säkerhet och skydd Möjligheten att ändra sina resplaner Att avbeställa eller ångra en resa Att ändra och boka om sin resa En pågående pandemi som kan påverka resandet

Ofte stillede spørgsmål

Vad är TUI avbokningsskydd?

TUI avbokningsskydd är en extra försäkring som ger dig möjlighet att avboka din resa och få tillbaka pengarna om något oväntat inträffar. Genom att köpa avbokningsskyddet kan du känna dig trygg i att du inte förlorar pengarna om du behöver avboka resan.

Vad är TUI av och ombokningsskydd?

TUI av och ombokningsskydd ger dig möjlighet att både avboka och omboka din resa utan extra kostnad om något oförutsett händer. Detta ger dig större flexibilitet och trygghet när du bokar din resa med TUI.

Hur avbokar jag en resa med TUI?

För att avboka en resa med TUI kan du kontakta deras kundservice via telefon eller e-post. Se till att ha ditt resenummer tillgängligt när du kontaktar dem för att underlätta avbokningsprocessen.

Kan jag avboka min resa med TUI innan betalning?

Ja, du kan avboka din resa med TUI innan betalning. Kontakta TUI:s kundservice och informera dem om att du vill avboka din resa innan betalning.

Vad är TUI öppet köp?

TUI öppet köp innebär att du kan ändra eller avboka din resa fram till en viss tid innan avresan utan extra kostnad. Genom att välja öppet köp blir du inte bunden till att behålla din resa om planerna ändras.

Vad är TUI avbeställningsskydd?

TUI avbeställningsskydd är en försäkring som ger dig möjlighet att få tillbaka pengarna om du måste avbeställa din resa på grund av sjukdom eller andra oförutsedda omständigheter. Detta ger dig extra trygghet och är särskilt användbart om du har bokat en resa långt i förväg.

Kan jag omboka min resa med TUI?

Ja, du kan omboka din resa med TUI. Kontakta TUI:s kundservice och informera dem om att du vill omboka din resa.

Vilka regler gäller för avbokning med TUI på grund av corona?

TUI har infört särskilda regler för avbokning på grund av corona. Kontakta TUI:s kundservice för att få information om aktuella avbokningsregler och möjligheter till ombokning.

Kan jag få tillbaka pengarna om jag avbokar min TUI-resa?

Om du har köpt avbokningsskydd eller avbeställningsskydd kan du få tillbaka pengarna om du avbokar din resa enligt reglerna för dessa försäkringar. Om du inte har köpt något extra skydd kan det finnas avbokningsavgifter beroende på när du avbokar resan.

Hur lång tid tar det att få tillbaka pengarna vid avbokning av en TUI-resa?

Återbetalningstiden vid avbokning av en TUI-resa kan variera beroende på när du avbokar och vilka regler som gäller för din bokning. Kontakta TUI:s kundservice för att få information om förväntad återbetalningstid för din specifika bokning.

Artiklen TUI Avbokningsskydd – Så avbokar och ombokar du din resa med TUI har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 16 anmeldelser