Tips och information om öppettider på Bauhaus Upplands Väsby

Bauhaus Upplands Väsby är en populär byggvaruhandel som erbjuder ett brett sortiment av produkter för både privatpersoner och proffs. För att underlätta för besökare som planerar att handla hos Bauhaus har vi sammanställt information om deras öppettider. Här får du värdefulla tips och råd för att planera ditt besök på Bauhaus Upplands Väsby.

Öppettider Bauhaus Upplands Väsby

Bauhaus Upplands Väsby har följande öppettider:

Dag Öppettider
Måndag 07:00 – 20:00
Tisdag 07:00 – 20:00
Onsdag 07:00 – 20:00
Torsdag 07:00 – 20:00
Fredag 07:00 – 20:00
Lördag 09:00 – 18:00
Söndag 09:00 – 18:00

Var vänlig observera att öppettiderna kan variera vid helgdagar och under speciella evenemang. För att vara helt säker på att Bauhaus Upplands Väsby har öppet när du planerar att handla är det rekommenderat att kontrollera deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt för att få uppdaterad information.

Bra att veta om Bauhaus Upplands Väsby

Bauhaus Upplands Väsby är beläget på adressen Gardeniavägen 2 i Upplands Väsby. Förutom ett brett utbud av byggvaror och verktyg erbjuder de även andra tjänster som hemleverans, lånesläp och proffsservice. Här är några viktiga saker att komma ihåg när du besöker Bauhaus Upplands Väsby:

  • Det finns gott om parkeringsplatser i närheten av butiken.
  • Bauhaus Upplands Väsby har en caféavdelning där du kan ta en paus och njuta av en kopp kaffe eller något att äta.
  • Tänk på att ha med dig en inköpslista för att underlätta din shopping och undvika att glömma något viktigt.
  • Bauhaus har kunnig personal som gärna hjälper till att svara på frågor och ge råd om produkter och projekt.

Sammanfattning

Bauhaus Upplands Väsby är en välkänd byggvaruhandel som erbjuder ett stort sortiment av produkter och tjänster. För att planera ditt besök på bästa sätt är det viktigt att känna till deras öppettider. Genom att kontrollera deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt kan du säkerställa att de har öppet när du planerar att handla. Kom också ihåg att ha med dig en inköpslista och ta hjälp av deras kunniga personal för att få ut det mesta av ditt besök på Bauhaus Upplands Väsby.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Bauhaus i Upplands Väsby?

Öppettiderna för Bauhaus i Upplands Väsby kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan 10:00 och 18:00 på vardagar samt mellan 10:00 och 16:00 på helger. För att vara säker på att du besöker dem under öppettiderna, rekommenderar vi att du dubbelkollar på deras hemsida eller ringer dem innan ditt besök.

Är Bauhaus i Upplands Väsby öppet på söndagar?

Ja, Bauhaus i Upplands Väsby är öppet på söndagar, vanligtvis mellan 10:00 och 16:00. Det kan dock vara bra att dubbelkolla deras öppettider innan du planerar ditt besök för att vara säker på att du får korrekt information.

Har Bauhaus i Upplands Väsby avvikande öppettider på helgdagar?

Ja, ibland kan Bauhaus i Upplands Väsby ha avvikande öppettider under helgdagar. För att undvika besvikelser rekommenderar vi att du besöker deras hemsida eller kontaktar dem för att få de senaste öppettiderna för helgdagar.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Bauhaus i Upplands Väsby?

Ja, Bauhaus i Upplands Väsby har parkeringsmöjligheter för sina kunder. Du kan enkelt parkera din bil när du besöker varuhuset.

Vilka produkter säljer Bauhaus i Upplands Väsby?

Bauhaus i Upplands Väsby säljer ett brett utbud av produkter inom hem och trädgård, inklusive byggmaterial, verktyg, elektronik, färg, trädgårdsmöbler och mycket mer. Oavsett om du letar efter något till ditt nästa byggprojekt eller för att förbättra din trädgård, kan du hitta det mesta på Bauhaus i Upplands Väsby.

Finns det en kundtjänst på Bauhaus i Upplands Väsby?

Ja, Bauhaus i Upplands Väsby har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor eller funderingar angående deras produkter eller tjänster. Du kan kontakta dem direkt via telefon eller besöka deras butik för att få personlig service.

Har Bauhaus i Upplands Väsby en webbshop?

Ja, Bauhaus i Upplands Väsby har en webbshop där du kan göra dina inköp bekvämt online. Genom att besöka deras webbplats kan du utforska deras sortiment och beställa produkter som du behöver med bara några klick.

Kan jag returnera en vara köpt på Bauhaus i Upplands Väsby?

Ja, du kan returnera en vara som du har köpt på Bauhaus i Upplands Väsby enligt deras returpolicy. Se till att ha kvitto och varan i originalskick för att kunna returnera den utan problem.

Finns det några aktuella erbjudanden eller reor på Bauhaus i Upplands Väsby?

Bauhaus i Upplands Väsby har ofta olika erbjudanden och reor på utvalda produkter. Besök deras hemsida eller katalog för att hålla dig uppdaterad om deras aktuella erbjudanden och fynd.

Kan jag hyra verktyg eller maskiner från Bauhaus i Upplands Väsby?

Ja, Bauhaus i Upplands Väsby erbjuder möjligheten att hyra verktyg och maskiner för ditt byggprojekt eller trädgård. Kontakta dem direkt för att få mer information om vilka verktyg och maskiner som är tillgängliga för uthyrning samt eventuella avgifter eller villkor.

Artiklen Tips och information om öppettider på Bauhaus Upplands Väsby har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 24 anmeldelser