Söders källa restaurang

Restaurangen – Söders Källa

Restaurangen kommer fortsättningsvis endast hålla öppet för större sällskap och förbokade gäster. För bokning/förfrågan kontakta oss via info@soderskalla.se …

Vi tar inga ”genvägar” när det kommer till mat och dryck för då vet vi att det både smakar och blir bättre. Råvara + Kunskap = Bäst!

Fest och konferens på Söders Källa

I huset Söders Källa ryms ett brett spektra av arrangemang – kongresser, … samt korta avstånd till hotell, restauranger, galleria, kultur och nöjen.

Här ryms ett brett spektra av arrangemang – kongresser, event, utställningar, styrelsemöten, fest och konferens.

Söders Källa Mat och Dryck | Gävle – Facebook

ÖPPETTIDER Endast för stora bokade sällskap · Fredag på söders källa! Vår kock Danne rockade loss på guran i restaurangen medan @ · Välkommen till Söderskälla i …

Söders Källa lunch Gävle

Söders Källa lunch Gävle | Mat och Mat

Söders Källa’s mat och dryck är en restaurang för dig som verkligen bryr dig om vad du äter och samtidigt tänker på miljön och vårt eget lantbruk. Här rymmer vi …

Njut av en härlig lunch hos Söders Källa i Gävle. Rena smaker och passion för såväl mat som dryck har uppmärksammats och belönats med höga omdömen från både Munskänkarna och White Guide.

RESTAURANG SÖDERS KÄLLA, Gävle – Omdömen om …

RESTAURANG SÖDERS KÄLLA, Gävle – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Söders Källa’s mat och dryck är en restaurang för dig som verkligen bryr dig om vad du äter och samtidigt tänker på miljön och vårt eget lantbruk.

Restaurang Söders Källa, Gävle: Se 76 objektiva omdömen av Restaurang Söders Källa, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer15 av 169 restauranger i Gävle.

soderskallamatochdryck – Instagram

Gävle.com · Restauranger i Gävle; Söders Källa. Söders Källa – Gävle. Söders Källa. Södra Kansligatan 22 • Gävle. X. Söders Källa. Bild 1/2.

Söders källa Mat och Dryck, Restaurang – | Visit Gävle

Restaurang. Lokalt & Nära på Söder. Takeaway meny https://web.trueapp.se/soderskalla/store1/ Råvaran Vi på Söders källa Mat och Dryck tror på ekologik.

Gävle Söders källa Mat och Dryck

Söders källa Mat och Dryck | Visit Gävle

Vår ambition är att tilltala alla sinnen. Vi vill erbjuda en helhet, där mat, dryck och människor samspelar. Inspirationen hämtar vi från hela världen. Våra ekologiska råvaror är noggrant utvalda med omtanke för såväl djur som natur.

Söders Källa i Gävle, menyer

Söders Källa i Gävle, menyer – Gävle.com

Söders Källa Mat och Dryck Restaurang – Restaurangtoppen

Keywords: söders källa restaurang, söders källa gävle restaurang