Restaurang rot

Restaurang Rot

Restaurang Rot. Efter 6 år stänger jag nu restaurang ROT i den form som det har varit tidigare. Från och med nu är ROT en pop-up restaurang som under några …

Krogguiden · Restaurang Rot

ROT. Middag (endast bokningar) 19:00 -23:00. www.restaurangrot.se. Råvaror’s profile picture. Råvaror. 159 posts. 3,657 followers. 92 following.

Restaurang Rot – White Guide

White Guide – Restaurang Rot

10 okt. 2022 — Restaurang ROT. 4,0. 1 betyg. Vi vill veta vad du tycker! Spara. Varit här Vill gå hit. restaurangrot.se. Norrlanda Mangsarve 169.

White Guide website

Boka bord på Restaurang ROT, Romakloster – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Restaurang ROT, Romakloster. Restaurang i nära samarbete med Gotlands bönder och producenter. Se bilder och lediga bord.

ROT | Gotland – Facebook

ROT (@restaurangrot) • Instagram photos and videos

RESTAURANG ROT, Roma – Omdömen om restauranger

RESTAURANG ROT, Roma – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Äta ute i Roma: Se 16 Tripadvisor-resenärernas omdömen av 2Roma restauranger och sök på kök, pris, plats och så vidare.

Glas och mat i fokus i på Big Pink och Rot i Norrlanda

I socknen på mellersta Gotland finns en lada där du kan handla glas och i samma lokal äta på en riktigt bra restaurang. Möt glaskonstnären Jennie Olofsson, på Big Pink, och kocken Luqaz Ottosson på restaurang Rot.

Restaurang ROT – Gotland – Thatsup

Restaurang ROT – Restaurang – Gotland – Thatsup

På ROT sitter du tillsammans med ett fåtal andra personer runt ett stort bord mitt i en glashytta. Fokus ligger på intimitet och gemenskap, och så mycket som möjligt, från råvaror till möbler och porslin, är lokalt producerat.

Keywords: restaurang rot