Pixel restaurang

Napolitansk Pizza | Pixel Restaurang | Solna

Våra pizzor bakas med en stor portion kärlek och respekt för råvarorna. Mjölet vi använder oss av är av märket Caputo och importeras från Neapel.

Våra pizzor bakas med en stor portion kärlek och respekt för råvarorna. Mjölet vi använder oss av är av märket Caputo och importeras från Neapel. Mjölet anses vara det bästa pizzamjölet i världen. Välkommen till Pixel Restaurang för en smakupplevelse.

Lilla Pixels meny – Beställ online i Solna – Foodora

Hemkörning av mat från Lilla Pixel i Solna. Snabb leverans av restaurangens varierande rätter ✓ Säker, snabb och smidig betalning.

Lilla Pixel

Välkommen hem till oss på Lilla Pixel, den gemytliga italienska restaurangen ett stenkast från Sveavägen. Hos oss är bra råvaror A och O och här låter vi …

PIXEL RESTORANTE, Solna – Omdömen om restauranger

PIXEL RESTORANTE, Solna – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Pixel Restorante, Solna: Se 12 objektiva omdömen av Pixel Restorante, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer63 av 205 restauranger i Solna.

Pixel Restorante, Solna: Se 12 objektiva omdömen av Pixel Restorante, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer62 av 205 restauranger i Solna.

Pixel Restaurang – Pizzaställe – Solna, Stockholm – Thatsup

Pixel ligger i en ljus och modern hörnlokal på Epistelvägen i Solna, men vad gäller de italienska pizzorna så kommer influenserna helt och hållet från Neapel. I …

Lilla Pixel Solna Leverans – Uber Eats

Checking your browser – reCAPTCHA

Använd ditt Uber-konto för att beställa leverans från Lilla Pixel Solna i Solna. Navigera i menyn, visa populära objekt och följ din beställning.

Lilla Pixel – in Solna – Restaurant Guru

Suspicious activity detected

för 3 dagar sedan — Lilla Pixel, #27 among Solna restaurants: 371 reviews by visitors and 20 … The chef at this restaurant cooks tasty nduja and good parmo.

Lilla Pixel Beställ | Solna – Qopla

Qopla

Beställ online med qopla från Lilla Pixel Epistelvägen 1 i Solna. … Lilla Pixel. Kontakta restaurangen. Idag: 11:00 – 22:00. Plats och öppettider …

Pixel Ristorante | Välj Vego – En inspirationssajt av Djurens Rätt

Restaurang. Hitta hit. Tipsa en kompis. … Recension: Pixel Ristorante … Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet?

Finpizza med ett antal veganpizzor på menyn.

Keywords: pixel restaurang