Matförgiftad restaurang

Matförgiftning – Livsmedelsverket

Matförgiftning

4 maj 2022 — Matförgiftningar beror på att man ätit mat som innehåller bakterier, parasiter, virus eller gifter. Vanliga symtom är diarréer, kräkningar, …

Matförgiftningar beror på att man ätit mat som innehåller bakterier, parasiter, virus eller gifter. Vanliga symtom är diarréer, kräkningar, illamående, magsmärtor eller feber.

Besök på restaurang och café – Hallå konsument

Besök på restaurang och café | Hallå konsument – Konsumentverket

En undersökning från Livsmedelsverket visar att konsumenter som upplever problem vid besök på restaurang, café eller andra matställen sällan klagar.

En undersökning från Livsmedelsverket visar att konsumenter som upplever problem vid besök på restaurang, café eller andra matställen sällan klagar. Här kan du till exempel läsa om vilka rättigheter du har om maten är dålig, bordsbokningen inte finns eller om jackan försvinner i garderoben.

Anmäl matförgiftning – Göteborgs Stad

Om du tror att du blivit matförgiftad på restaurang eller av mat du köpt i butik i Göteborg, ska du anmäla detta till miljöförvaltningen.

Matförgiftning – Stockholms stad

Matförgiftning

Matstället kan vara en restaurang, skola eller annan servering, eller en livsmedelsbutik eller annat försäljningsställe. + Mer information.

Matförgiftning – Karlstads kommun

Matförgiftning

16 dec. 2022 — Matförgiftningar beror oftast på en dålig hantering. Det gäller både hantering i hemmet och maten du köper från butik eller äter på restaurang.

Livsmedelskollen – Stockholms stad

20 sep. 2021 — Gäller ditt ärende till exempel en restaurang i Sundbyberg eller en butik … eller anmäla matförgiftning kan du göra det i våra e-tjänster.

29 personer fick matförgiftning – på samma restaurang

13 juli 2019 — 29 personer matförgiftades – på samma restaurang … matförgiftningar efter besök på den utpekade restaurangen, som ligger i centrala Malmö.

Matförgiftad på restaurang, vad har jag för rättigheter?

13 jan. 2023 — för info om dina rättigheter. … Om det är livsmedelsföretaget som orsakat din matförgiftning kan du få ersättning enligt produktansvarslagen.

Jag var ute på restautrang igår med några kompisar. Idag på förmiddagen kände jag mig bubblig i magen och jag har diarré.

Anmäl matförgiftning – Uppsala kommun

10 jan. 2022 — Om du tror att du blivit sjuk av mat eller dryck från en restaurang, en butik eller ett annat matställe bör du anmäla det till …

Hör av dig till kommunen om du blivit matförgiftad efter besök på restaurang eller kafé.

Misstänkt matförgiftning och fusk – Oskarshamns kommun

Om du tror att du blivit sjuk eller drabbats av en allergisk reaktion av mat eller dryck från en restaurang, en butik eller ett annat matställe inom Oskarshamns …

Keywords: matförgiftad restaurang, matförgiftning restaurang