Lett restaurang

LETT | Äkta, grön mat!

LETT | Äkta, grön mat!

Vårt koncept är lätt. Vi vill att det ska vara enkelt att välja … Maten vi serverar är hemgjord och tillagad från grunden i köket på våra restauranger.

Vårt koncept är lätt. Vi vill att det ska vara enkelt att välja god och hälsosam mat.

Lett T-Centralen – Hälsoinriktad restaurang – Thatsup

Norskt hälsokoncept med sallader, wraps och andra nyttigheter som är enkla att plocka upp i farten. Det går även bra att slå sig ner och äta på plats.

Lett Sveavägen – Stockholm – Thatsup

Norska hälsokonceptet Lett erbjuder ett nyttigt matalternativ på språng. Här kan man plocka upp sallader, wraps, bowls, juicer, smoothies och andra …

LETT – REGERINGSGATAN, Stockholm – Omdömen om …

LETT – REGERINGSGATAN, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

… Se 17 objektiva omdömen av LETT – Regeringsgatan, som fått betyg 2 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer3 159 av 3 512 restauranger i Stockholm.

LETT – Regeringsgatan, Stockholm: Se 17 objektiva omdömen av LETT – Regeringsgatan, som fått betyg 2 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer3 161 av 3 514 restauranger i Stockholm.

LETT | GALLERIAN

Vill du ha en hälsosam måltid? Gör då din beställning i appen, på hemsidan eller i vår restaurang! Rätt för världen, lätt för hälsan, enkelt för dig!

Lett Regeringsgatan – MOOD Stockholm

Vi vill att det ska vara lätt att äta rätt. Vegetariskt, veganskt, näringsrikt, balanserat. Mat som lägger sig rätt i magen. Äta själv eller tillsammans.

Härlig mat på färska råvaror. Vi vill att det ska vara lätt att äta rätt. Vegetariskt, veganskt, näringsrikt, balanserat.

LETT Regeringsgatans meny – Beställ online i Stockholm

Restaurang LETT väljer Planday för personalhantering

Keywords: lett restaurang