Koppar restaurang

RESTAURANG KOPPAR | Rosersberg | Arlanda

RESTAURANG KOPPAR | Déus Longstay | Rosersberg | Arlanda

Restaurang Koppar i Rosersberg serverar frukost, lunch, brunch och á la carte. Du har även möjlighet att abbonera restaurangen för olika arrangemang.

restaurang_koppar | Sigtuna – Facebook

möjligheterna hos oss på restaurang koppar. Vi lyssnar på dina behov och erbjuder helhetslösningar med full dukning, mat service och möjlighet till att visa

Koppar Restaurang och Festvåning | Västerås – Facebook

Beställ er catering så levererar vi maten utanför er dörr. Ring eller maila oss på : 021 475 50 80 eller info@kopparrestaurang.se.

RESTAURANG KOPPAR, Rosersberg – Omdömen om …

RESTAURANG KOPPAR, Rosersberg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurang Koppar, Rosersberg: Se 19 objektiva omdömen av Restaurang Koppar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 av 5 restauranger i …

Restaurang Koppar, Rosersberg: Se 19 objektiva omdömen av Restaurang Koppar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 av 5 restauranger i Rosersberg.

Koppar (@restaurang_koppar) • Instagram photos and videos

115 followers. 84 following. Hej! Kära gäster. Tyvärr måste vi stänga ner restaurangen i en veckas tid. … Glad påsk önskar vi på restaurang koppar.

KOPPARGRILLEN

VÄLKOMMEN TILL RESTAURANG KOPPARGRILLEN PÅ HAMNGATAN 13, VÄNERSBORG Ring gärna och boka bord – tel 0521-181 51. ÖPPETTIDER: Måndag – Tisdag kl 11.30 – 21.30.

Hem – Restaurangkoppardalen

Välkommen till Restaurang Koppardalen. Vi serverar vällagad lunch måndag till fredag kl 11:00-14:00 med Storforsen som lunchutsikt.

Koppar Restaurang & Festvåning – Konferensanlaggningar.se

Fel

Koppar Restaurang & Konferens är beläget i Kopparlundens gamla industriområde i Västerås. I den anrika fabriksbyggnaden har en ny annorlunda konferensmiljö …

Fel på sidan

Koppar Restaurang & Konferens i Västerås, menyer

Koppar Restaurang & Konferens i Västerås, menyer – Västerås.com

Koppar Restaurang & Konferens. Kopparlundsvägen 2-4 • Västerås. X.

Koppar och muggar till restaurang, café och storkök!

Koppar och muggar till restaurang, café och storkök! Köp i vår butik eller beställ på vår hemsida direkt hem. Snabb leverans och smidig betalning.

Keywords: koppar restaurang