Häktet restaurang

Häktet

Häktet är en restaurang, bar och samlingsplats på Hornsgatan 82 på Södermalm. Här kan du äta mat lagad från grunden baserad på säsongens råvaror.

Häktet – Restaurang, Bar, Nattklubb – Stockholm – Thatsup

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Restaurang Häktet | Stockholm – Facebook

Restaurang, bar och mötesplats på Hornsgatan 82. Mån-Tors 17-01. Fredag 16-03. Lördag 17-03 · DJS’s profile picture. DJS · LIVE’s profile picture. LIVE · MIDDAG’s …

Häktet · Restaurang på Södermalm – Krogguiden

Häktet är precis som det låter – ett gammalt häkte – som du inte vill fly från utan till. Oavsett om du är ute efter en lyxig middag på Söder eller en sen …

Boka bord på Häktet, Stockholm – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Häktet, Stockholm. En södersuccé att både börja och sluta kvällen på. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Häktet (@restaurang_haktet) • Instagram photos and videos

Häktet – Visit Stockholm

Häktet är precis som det låter – ett gammalt häkte – som du inte vill fly från utan till. Oavsett om du är ute efter en lyxig middag på Söder eller en sen kväll i baren. Här hittar du tre barer och en intressant Stockholmspublik. Dessutom är det ett av få ställen på Södermalm som stänger klockan 03 på natten. 

Keywords: häktet restaurang, restaurang häktet, häktet restaurang stockholm, häktet restaurang söder